tisdag 21 april 2009

Lugn och fin nu, Bamse!

Engelskt tangentbord: prova att lagga till nagra prickar nar du som laser, fattar nada eller no comprendo som de sager har.

Ja, det stammer det du horde av husse att jag och lillhusse har satt oss i en platfagel och latit oss foras soderut. Du stammer ocksa att det blaser som tusan har, men att det ocksa ar tur for annars skulle det blivit for hett.
Varfor e vi har da, fragar du? Det ar val bra har i Sverige och dar i Norge?
Joda, Bamse, men du forstar jag och lillhusse langtade liksom efter att fa en annan nyans i vart skinn. Du faller ju pals nar varen kommer och en manniska vill da garna ha en lite brunare ton.

Nej, det funkar inte att rulla sig i rabatt och sandlada. Det ar inte smuts vi vill at, utan att skinnet sjalv ska andra farg. Och det gor det sa smaningom. Tanken ar att det forst blir lite rott och sedan antar en gyllenbrun farg. Det ar dock ett dilemma for oss i familjen for vart skinn blir oftast rott, sedan omsar vi bort alltihop for att darefter fa borja om fran borjan igen. Men skam den som ger sig.

Men, lugn och fin nu Bamse. Vi kommer snart hem igen. Ska bara en lite svang om lillmatte ocksa, men da kommer de snalla grannmanniskorna och tar hand om dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar